lauantai 23. huhtikuuta 2016

Nichols: "Seksitutkija ulkoavaruudesta" (2000)


Erittäin kehittynyt, 1000 vuotta Maata teknologisessa kehityksessään edellä oleva planeetta, jonka asukkaat eivät enää tunne tunteita ja harrasta seksiä vaan lisääntyvät kloonaamalla, suunnittelevat geenivarantonsa täydentämistä Maan asukkaiden avulla. Planeetan oliot ovat sukupuolettomia, joten tänne tulevalle 'miehelle' asennetaan humiseva tekopenis, ja hänen tehtävänään on tehdä Maassa oleva nainen raskaaksi, minkä jälkeen lapsi ja olio palaisivat takaisin sinne mistä olivat lähteneetkin.

Alienin nimi on Harold Anderson ja hän tulee pankkiiriksi Phoenixiiin ja työn ohessa yrittää löytää itselleen partnerin, mikä ei ole ihan helppoa olion taustan takia.

Haroldin tapa lähestyä naisia epäonnistuu kerta toisensa jälkeen, eikä hänen yrityksiään helpota humiseva penis, joka toistuvasti tiettyinä hetkinä muistuttaa olemassaolostaan, eikä Harold saa sitä vaiennettua. Lopulta Harold kuitenkin löytää sopivan äiti- /vaimokandidaatin paikallisesta AA-kerhosta, jonne Haroldin työkaveri hänet vie. Mies on iskenyt sieltä usein naisia.

Harold mm. väärinkäsitysten avittamana onnistuu pääsemään naimisiin - ja lapsentekopuuhiin Susanin kanssa, jonka biologinen kello tikittää. Ristiriitoja aiheuttaa mm. se, että Susan ei ole varma voiko hän enää saada lapsia ja menettääkö hän Haroldin siksi, että Harold haluaa enemmän lasta kuin Susania.

Lopulta kun Harold paljastuu alieniksi, Susanin ongelmaksi tulee menettääkö hän Haroldin lopullisesti siksi, että tämä haluaa palata omalle planeetalleen. (IMDb:tä mukaillen)

     *     *     *

TÄNÄÄN 6:LTÄ KLO 18:00

     *     *     *

Draamakomedia joka saa ainakin minut aina hyvälle tuulelle. Viimeksi elokuva tuli vuosi sitten 5:lta. Annette Bening on elokuvassa parhaimmillaan alien-Haroldin vaimona Susanina.

Haroldin humiseva penis on monien koomisten tilanteiden taustalla, kyllästymiseen asti. Ja moottoroitu penis on tietysti myös kyltymätön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti