lauantai 14. toukokuuta 2016

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 333 - 1. kerran seksiä 3-kymppisenä? -

CC by  Mimmi L. 
Maailma on täynnä suuria ja pieniä, yleisiä ja hyvinkin privaatteja asioita, jotka koko ajan hämmentävät minua. Yksi on se, että seksi ei kuulu monenkaan nuoren (max 28 v) elämään, eikä sen jälkeenkään. Siitäkään huolimatta että nämä nuoret miehet ja naiset eivät ole sinänsä seksuaalikielteisiä. Heillä ei ole vain .. ollut mitään syystä tai tilaisuutta harjoittaa seksiä. Ainakaan kenenkään toisen kanssa.

     *     *    *

Tällainen tapa elää on kehittynyt vähitellen. Vielä 1600 -luvulla oli toisin kuin oppikirjoissa väitetään - kaikista puheista huolimatta - kristinuskon elämänkielteinen ideologia ei ollut kulkeutunut kansan pariin. 1800-luvun lopulta lähtien ideologinen aivopesu on vienyt kielteisen suhtautumisen ihmisen ruumiillisuuteen ja 'eläimellisyyteen' aina vain pidemmälle.

     *     *     *

Äärimmillään tämä on johtanut hyvinkin sairaisiin, sosiaalisiin ilmiöihin ennen muuta USA:ssa. Siveellisyyslupaukset ja teinityttöjen kuvaukset isiensä kanssa. Uusioneitsyyden kultin syntyminen, jossa plastiikkakirurgit rakentavat nuorille naisille uuden immen kalvon. Ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti