tiistai 3. toukokuuta 2016

Hanamori: "Pichi Pichi Pitch" (2010)


Lucia on uusi tyttö koulussa, ja hän ja hänen siskonsa ovat hulluna paikalliseen Helmi -kylpylään. Kun Lucia kohtaa hyvännäköisen surffari-poika Kaiton, hänellä on vain yksi pieni ongelma. Lucia on merenneito - eikä mikä tahansa merenneito - vaan prinsessa, jonka missiona on osallistua maailman merien suojeluun. Sellainen vastuu ei jätä paljon tilaa romansseille. Mutta Lucia vannoo niin suojelevansa maailmaa kuin saavansa Kaiton sydämen. (Takakantta mukaillen)

     *     *     *

Pink Hanamorin "Pichi Pichi Pitch" (2010 -) -sarjakuvan päähenkilö, merenneito Lucia muistuttaa H.C. Andersenin "Pientä merenneitoa" (1837), mutta on myös paljon enemmän kuin se.

Hänelläkin on uhkana muuttua merenvaahdoksi, mutta vain jos hän paljastaa väärällä tavalla oikean minänsä ihmiselle. Ja - tietysti - hänkin rakastuu tai on rakastunut ihmispoikaan Kaitoon, jonka hän tapasi jo lapsena pelastaessaan tämän hengen. Sama tilanne toistuu, kun Lucia on teini. Lucian ja Kaiton kohtalot kietoutuvat toisiinsa myös helmen kautta, jota Kaito kantaa kaulassaan.

JATKUU...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti