maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kripke ym: "Supernatural" (2005-)


Kaksi veljestä seuraa isänsä jalanjälkiä 'metsästäjinä' ja taistelee pahoja yliluonnollisia olentota kuten demoneja, hirviöitä ja jumalia vastaan jotka vaeltavat maan päällä. (IMDb)

SUB  KLO 00:05

    *     *     *

Vuorokauden vaihtuessa jäin hetkeksi katsomaan sarjaa, jota en muistaakseni ollut aiemmin katsellut eli Eric Kripken luomaa TV-sarjaa "Supernatural" (2005-) ja sen jo peräti 10. tuotantokauden 10. jaksoa 'Metsästäjäpeli'.

Jos sarjasta haluaisi sanoa jotain positiivista, niin se on varmasti se, että satunnainen kanava-surffari pääsi helposti sisään sarjaan.

Päähenkilöt Dean ja Sal yrittävät päästä Deanin käsivarressa olevasta Kainin merkistä ja sen haitoista eroon. Samaan aikaan seurataan mm. helvetin kuninkaan Crowleyn ja hänen noitaäitinsä keskistä juonittelua.

Dean on jostain syystä tappanut ihmisen ja saanut merkin käsivarteensa.

      *     *     *

Muutoin sarja tai katselemani jakso tuntui kerrassaan tyhjänpäiväiseltä. Yhtä tyhjänpäiväiseltä kuin ovat "Raamatun" tarinat 2000 -luvun ihmiselle, tyhjää kolisivat.

Sarjan lähtökohta sen sijaan oli kiinnostava eli todelliset uskonnolliset legendat, jotka olivat USA:ssa eurooppalaisten asutettua Pohjois-Amerikan. Sarja suunniteltiin 3. tuotantokauden mittaiseksi, mutta suosikkisarjaa on venytetty ja venytetty - ja venytetään niin kauan kuin sillä on katsojia riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti