tiistai 5. heinäkuuta 2016

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 724 "Fasismin jatkoa Euroopassa - Nato vuonna 2016"


Naton on vedettävä välittömästi joukkonsa Euroopasta ja lopetettava itsensä ja koneistonsa. Mitään vähempää ei voi vaatia, mikä on silkkaa realismia.

Uhkailut taktisten ydinaseiden sijoittamisella Eurooppaan ovat avointa ja vastenmielistä asevarustelun kiihdyttämistä ja sodanlietsontaa Euroopassa.

Saman voisi Suomen eduskunta tehdä presidentti-instituutiolle ja sotakoneistoille, lopettaa ne. Säästyneillä miljardeilla Suomi olisi jo nousussa. Poliittiset puolueet eivät selvästi edes halua nostaa 20 vuoden aikana köyhtyneitä suomalaisia suosta ylös.

     *     *     *
On huonoa poliittista pelisilmää flirttailla avoimesti sotilasjärjestön kanssa. Tällaisessa tilanteessa toivoisi, että Suomen poliittinen johto löytäisi itsensä mahdollisimman pian Valtakunnan oikeudesta kansalaisten turvallisuutta vakavasti vaarantavan ja haittaavan toiminnan takia.

Historia tulee joka tapauksessa tuomitsemaan nykyiset puolueet ja niiden johtajat.

     *     *     *

Kansallisvaltioiden aika kulkee kohti loppuaan, mikä koskee yhtä hyvin EU-maita kuin Venäjää. Tulevaisuudessa autonomiset alueet ovat vuorovaikutuksessa keskenään, eikä siihen tarvita - eikä siihen sovi - minkäänlainen aseiden kalistelu.

Lähteitä:

Tutkija: Venäjä on vetänyt joukkoja Suomen rajalta.. Tutkija Pekka Visurin mukaan Venäjä on vetänyt joukkojaan Suomen lähialueilta. By Nina Leinonen. Iltalehti 06.07.2016

Leonidas (‏@tempusultima). Onko nyt ilmainen "illallinen"? #ilmainenlounas #nato Suomi ja Ruotsi illastavat Naton kanssa luottokumppaneina http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/… Twitter 04.07.2016

Suomi ja Ruotsi illastavat Naton kanssa luottokumppaneina. Turun Sanomat 05.07.2016

Marjo Tapaninen ‏(@MarjoTapaninen) . "Vain illallinen", sanoi #Nato'n pääsihteeri. Vanhan sanonnan mukaan "ilmaisia lounaita ei ole" - illallisiako on? Twitter 04.07.2016

Nato kattaa huippukokouksen illalliselle paikan myös Suomen presidentille. By Reijo Lindroos 04.07.2016. Yle / Uutiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti