maanantai 10. lokakuuta 2016

Smith: "Tyttö tuollainen" (2004)


Miehen ura kääntyy laskuun yllättävän tragedian takia ja samalla hänen henkilökohtainen elämänsä mullistuu, kun hän saa kontolleen varhaiskypsän tyttärensä. (IMDb)

"Tyttö tuollainen" (Jersey girl, 2004) on amerikkalainen draamakomerdia, jonka on kirjoittanut ja ohjannut Kevin Smith. Elokuva oli toinen jossa Ben Affleck ja Liv Tyler näyttelivät yhdessä ja se oli Kevin Smithin ensimmäinen suuren budjetin leffa. (Wikipedia)

      *    *    *

TÄNÄÄN LIV 20.0.2016 KLO 21

     *     *     *

Olin katsellut syyskuun 3. viikolla tämän elokuvan, joka oli blogini viimeinen, julkaisematon merkintä. Mutta paninpa senkin nyt tähän....

Hmm... täytyypä palautella mieleen mistä elokuvasta olikaan kyse. Ha-ha!

     *     *     *

Niin, tässä leffassahan Ollie Trinke (Ben Affleck) tyrii menestyksään uransa yhdessä ainoassa lehdistötilaisuudessa, kun hän haukkuu väärän ihmisen julkisesti. Hänen ei itseasiassa ollut tarkoitus tehdä sitä, mutta hän oli stressaantunut vauvasta, jonka oli juuri saanut hoidettavakseen, eikä tiennyt mitä sen kanssa tekisi - ja puhui mitä sattui.

Mies palaa NYC:istä kotiseudulleen New Jerseyyn, mikä on elokuvan varsinainen  tapahtumapaikka. Huippupalkkaisesta muusikkojen managerista on tullut päivässä lakaisukoneen kuljettaja ja lapsen yksinhuoltaja, joka asuu lapsuudenkodissaan isänsä luona.

Pikkukaupungissä mies yllätyksettömästi rakastuu kauniiseen videovuokraamon Mayaan (Liv Tyler), mistä kehkeytyy elokuvan romanssi.

Vuosien jälkeen Ollie yrittää paluuta musiikkibisnekseen, mutta huomaa nopeasti tehneensä virheen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti