sunnuntai 6. marraskuuta 2016

O'Byrne: "Micky ja meteoriitti" (1998)


Micky on kovis ja pahasuinen 12-vuotias, joka asuu mumminsa ja kahden nuoremman sisaruksensa kanssa. Eräänä päivänä meteoriitti putoaa mummin takapihalle ja lapset uskovat, että heidän edesmenneet vanhempansa ovat lähettäneet sen (joiden he uskovat asuvan tähdissä).

Yliopiston tutkija Doc vie meteorikiven pois, mutta lapset yrittävät saada sen takaisin, koska pitävät sitä omanaan. Doc ja hänen tyttöystänsä Carmel ystävystyvät lasten kanssa, mutta dorka tutkija pilaa suhteensa niin Carmeliin kuin lapsiin.

Samaan aikaan lasten vanhempien paras ystävä yrittää auttaa mummia pitämään taloutta yllä, huonolla menestyksellä. Hän on entinen huumediileri, jolla on vanhoja velkoja ja joutuu pakenemaan velkojiaan. (IMDb)

"Micky ja meteoriitti" (1998) on irlantilainen draamaelokuva, jonka on kirjoittanut ja ohjannut Joe O'Byrne ja Mike Myers näyttelee huumediileriä, joka asuu Dublinin slummeissa ja yrittää vastata kuolleen veljensä kolmesta lapsesta. Lapset elävät turbulentissa ympäristössä, ja kaiken kukkuraksi meteoriitti putoaa talon takapihalle. Alfred Molina näyttelee varakasta tutkijaa, jolta lapset yrittävät saada meteoriitin takaisin, jonka he ovat saaneet mielestään vanhemmiltaan taivaanlahjana. (Wikipedia)

   *     *     *

TÄNÄÄN HERO KLO 19:00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti