lauantai 12. marraskuuta 2016

Zemeckis: "Lento" (2012)


Lentäjä pelastaa melkein kaikki matkustajansa koneesta, joka ei toimi kunnolla ja putolaa, mutta onnettomuustutkinta paljastaa, että jotain muuta on pahasti pielessä. (IMDb)

"Lento" (2012) on Robert Zemeckisin ohjaama yhdysvaltalainen draamaelokuva, jonka pääosia esittävät Denzel Washington, Don Cheadle, Melissa Leo, Bruce Greenwood, Kelly Reilly ja John Goodman. Elokuva kertoo erikoisen lento-onnettomuuden syistä ja seurauksista. Denzel Washington näyttelee kokenutta lentokapteenia Whip Whitakeria, josta tulee kansallissankari yhdessä yössä. (Wikipedia)

      *      *      *

Juoppo lentäjä pelastaa 100 matkustajaa kokemuksensa avulla. 2,5 promillea veressä tietää kuitenkin 4-5 vuoden vankilatuomiota, vaikka kännissä lentäminen ei suoritukseen tällä kertaa vaikuttanutkaan. Ainakaan haitallisesti. Niin asia ainakin esitettiin.

Jälleen kerran vapaamielisen median kansallissankariksi nostama hahmo osoittautuu läpimädäksi paskapääksi. Ainoa positiivinen seikka asiassa on, että lentäjä ei käyttänyt aseita sankariksi pääsemisekseen niin kuin tavallista on esim. Irakin sodassa vuonna 2003.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti