torstai 2. helmikuuta 2017

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 778 Miksi Timo Soini - ja hänen kannattajansa - eivät voi olla perussuomalaisia?


Varoitus! Tästä eteenpäin tekstiä voivat varsinkin perussuomalaiset lukea vain omalla vastuullaan. Perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia kehotan välttämään tätä kokonaan. Jos hän tämän lukee, hän ymmärtää, ettei hän voi olla perussuomalainen.

     *     *     *

Arvio lähtee liikkeelle siitä, mitä perussuomalaisiksi itseään väittävät ovat. Siis ihan yleisellä tasolla. Uskonnollisesti. He ovat saaneet viime aikoina tuomioita kiihottamisesta kansanryhmää siis muslimeita vastaan, mikä on tietysti tyhmää ja taitamatonta sanan- ja kielenkäyttöä.

Ja varsinkin nämä persut uskovat totaalisesti vääriin asioihin. Perussuomalaiset eivät voi uskoa kristittyjen jumalaan, koska siinä ei ole mitään perussuomalaista. Perussuomalaiset uskovat suomalaisten omiin henkiin ja haltijoihin, eivätkä mihinkään muihin.

    *     *     *

Tosimies ei myöskään taistele venäläisiä / novgorodilaisia vastaan, sillä he eivät ole koskaan oikeasti uhanneet ottaa Suomea haltuunsa toisin kuin länsinaapurit ruotsalaiset viikinkiajoista lähtien. Aito ja ehtä perussuomalainen ei ylipäätään taistele ja tartu aseisiin vaan käyttää taitavasti sanansäilää, joka aina osuu ja uppoaa.

Ruotsalaiset toivat Suomen niemelle sotilaiden ja miekkojen avulla katolisen uskonnon, mitä vastaan heimopäälliköt urhoollisesti taistelivat 100 vuotta, mutta eivät voineet nousevan suurvallan sotakoneistolle ja kirkolle lopulta mitään. Suomalaiset oli kyykytetty lopullisesti.

Linkki:

Timo Soini bloki

Ristiretket Suomeen. Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti