maanantai 6. helmikuuta 2017

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 779 Nyt se on todistettu: Timo Soini on tyhmä kuin saapas


Ei tarvitse muuta kuin lukea ulkoministeri Timo Soinin "Plokia" niin ymmärtää, että Suomessa on jotain pahasti pielessä. Eihän tällaisille pelleille pitäisi antaa mitään valtaa. Jotain eurooppalaisille poliittisille järjestelmille tulisi tehdä, jotka sen mahdollistavat, oikeistopopulismin. Puhumattakaan USA:sta trumpeineen.

Timo Soini käyttää uskonnollista kieltä, eikä hänkään puhu siitä, että esim. perussuomalaiset olisi päässeet eduskuntaan äänestämällä. Heidät kun Soinin mukaan on "siunattu" valtaan - ja oppositio (SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät) oppositioon.

Mihin siis esim. kunnallisvaaleja enää tarvitaan, kun Pyhä kolmiyhteys jyrää ja kolmen S:n valtakoneisto. Joista tosin yksi S. on jo pudonnut pois, mutta sota ei yhtä miestä kaipaa.

Tarkemmin ajatellen sana "jytkykin" on vain vapaamuurarityyppistä salakieltä ja tarkoittaa, että katolisten jumala on tehnyt perussuomalaisista valitun kansan, joka sotakoneistoineen jyrää muita Suomen niemellä.

Valtion rahat pannaan mieluummin uusiin hävittäjiin ja asetorjuntajärjestelmiin kuin maan talouden ja työllisyyden kuntoonsaattamiseen. Siinä sitä vastuullista politiikkaa kerrakseen. Ja suomalaiset - ja saamelaiset - persujen tykinruokaa.

Linkki:

Epäpätevä oppositio. Timo Soini. Ploki 05.02.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti