tiistai 21. maaliskuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 443. Trumpin ajolähtöAamulla kuuntelin puolihuolimattomasti Yle Puheen uutisia, mikä herätti monenlaisia ajatuksia maailman ainoan supervallan nykyisen presidentin kohtalosta.

Donald Trumpin virkakausi saattaa jäädä ennätyksellisen lyhyeksi, mikäli demokraattien ja kongressin ajojahti häntä vastaan alkaa purra. Ja veikkaan että näin tulee myös käymään.

     *     *     *

Tässä on kuitenkin loppujen lopuksi kysymys paljon muusta kuin vain ensimmäisestä politiikan ulkopuolisesta tai populistisesta presidentistä ja hänen Venäjä-yhteyksistään, siinä on kysymys koko länsimaisesta demokratiasta, joka osoittautui jo 1930 -luvulla kuplaksi.

Länsimaiset ihmiset ovat varsin heikosti käsitelleet omaa historiaansa, niin lähihistoriaa kuin koko omaa menneisyyttään. Ja voi olla niin että on vähitellen tullut aika ruotia perin juurin esim. millainen Uusi kansainvälinen taloudellinen järjestys (UKTJ) YK:n johdolla maailmassa toteutetaan. Tällaisestahan puhuttiin viimeksi 1970 -luvulla. Kiina, Intia ja muut Aasian sekä Afrikan maat ovat tässä työssä avainasemassa.

     *     *     *

Eurooppalaiset tulivat ryöstäjinä ja tappajina ristiään heilutellen niin Pohjois- kuin Etelä-Amerikkaan ja tilinteon hetki on käsillä. Jollain tasolla isien ja äitien pahat kristilliset teot on ruodittava läpi, muuten ei ihmiskunta pääse eteenpäin.

Linkki:

FBI tutkii Venäjän toimia vaaleissa. Helsingin Sanomat / Etusivu 21.03.2017

FBI: Ei todisteita kuuntelusta. FBI:n johtaja vahvisti, että liittovaltion poliisi tutkii  Trumpin kampanjan Venäjä-yhteyksiä. By Laura Saarikoski. Helsingin Sanomat / Ulkomaat 21.03.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti