keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 444. Kesäaikaan siirtäminen


Johtuuko Radio Novan toimittajien Arttu Harkin ja Minna Kuukan politikoinnista 'Radio Novan Aamu' -ohjelmassa vai mistä, mutta "Kellojen kesäaikaan muuttamisen lopettaminen" -kansalaisaloite on saanut tänään jo useita satoja uusia kannattajia.

Harkki ja Kuukka mainitsivat näet lähetyksessään tänään klo 06:n jälkeen, että Kansalaisaloite.fi -sivustolta löytyy myös tällainen aloite, ja kesäaikaan siirtymiseen ei ole enää kuin muutamia päiviä.

Kansalaisaloite vaatii edetäkseen kuitenkin vähintään 50 00 nimeä, ja tähän mennessä 10.10.2016 lähtien nimiä on kertynyt vasta reilut 23 000 nimeä. Nykyisellä vauhdilla aloite kuitenkin saisi muutamassa viikossa riittävästi tukijoita.

    *    *     *

Olen muutenkin parina viime aamuna kuunnellut Radio Novan Aamua, jossa Aki Linnanahteen tuuraajana on ollut sympaattinen Arttu Harkki. Eilen ohjelman 'Laatikonsalaisuus' -kilpailu vihdoin ratkesi. Marraskuusta lähtien kuuntelijat ovat arvuutelleet, mitä studion pöydällä olevassa laatikossa oikein mahtaa olla. Eilen selvisi, että laatikossa oli kirjojen lukulamppu.

Hämmästyttävää oli että niin Arttu Harkki kuin radion kuuntelija Birgitta arvasivat samalla kertaa oikein sen, mitä laatikossa oli. Voittopotti oli viikko viikolta kasvanut vähitellen 2 460 euroon, mikä on sievoinen summa yhdestä arvauksesta.


Linkki:

Kellojen kesäaikaan muuttamisen lopettaminen. Kansalaisaloite.fi 10.10.2016

Radio Novan Aamu. Radio Nova 22.03.2017 klo 06:17


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti