maanantai 27. maaliskuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 447. Media on osa valtavirtaa - eikä kerro totuuksiaVuoden 2016 Yhdysvaltain presidentinvaalit osoittivat, että valeuutiset ovat tulleet jäädäkseen. Tässä maailmassa vain riippumattomat toimijat voivat yhä heiluttaa sananvapauden lippua. (YLE TV1 - Yle Areena)

     *     *     *

No, edellä oleva mainos on itsessään valeuutinen, eikä vastaa dokumentin sisältöä, mutta hällä väliä. Kaikki alkoi paljon ennen presidentti Donald Trumpia.

Myös otsikko "Totuus pelissä" on liian mieto verrattuna alkuperäiseen otsikkoon, jossa suoraan sanotaan, että "Kaikki hallitukset (valtiot) valehtelevat".

Suomen presidentti Sauli Niinistö valehtelee tietoisesti samoin pääministeri Juha Sipilä. Tietysti Sipilä suosii sukulaisiaan ja Niinistön sormet syyhyävät päästä leikkimään suurta sotapäällikköä ym.

Ja lopulta valtamedia Yleisradiota myöten myötäilee hallitusta ja presidenttiä ja heidän tahtoaan. Muuten ei voi ollakaan. Ne ovat osa samaa valtavirtaa, jotka kyykyttävät kansaa niin kuin on aina ollut. Niin kauan kuin on ollut valtioita ja niin kauan kuin vielä on valtioita.

JATKUU...

Linkki:

Dokumenttiprojekti: Totuus pelissä. Yle TV1  27.03. klo 21:30

All Governments Lie: Truth, Deception, and the Spirit of I.F. Stone (original title). Suom. Totuus pelissä. 4.11.2016. By  Fred Peabody

I.F. Stone. Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti