keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 449. Miksi tehdä seksistä niin suuri numero?Oltiin Moomin Characters -yhtiön ja Image -lehden kiistasta sitten, mitä mieltä tahansa, itse näyttelijä-kirjailija Antti Holman teksti Image -lehdessä (4 / 2017) on lähinnä naurettava. - Kiistahan ei koske tekstiä vaan lehden otsikossa käytettyä suojattua Moomin -nimeä.

     *     *     *

Kysyn vain, miksi tehdä omasta ja muiden seksuaalisesta suuntautuneisuudesta niin suuri numero. Jokainen on kuitenkin laisensa. 15 -vuotias teinipoika voi haluta panna 26 -vuotiasta naispuolista luokanvalvojaansa perseeseen - ja siinä hänen suuntautuneisuutensa. Hän ei halua mitään muuta.

Hän ei halua heteroseksiä itseään paljon vanhemman - tai ikähän on tietysti suhteellinen asia - naisen kanssa. Ei, se ällöttää häntä pelkkänä ajatuksenakin. Hän haluaa vain tunkea käyttämättömän kullinsa pienikokoisen isoperseisen opettajan ahteriin.

Jos tämä hyvin epätodennäköinen fantasia toteutuisi - ja kaikenkukkuraksi paljastuisi - naisopettaja saisi syytteen lapsen hyväksikäytöstä, vaikka poika olisi vuoden aina tilaisuuden tullen ahdistellut häntä ja käpälöinytkin.

    *    *    *

Vastaavanlaisia esimerkkejä löytyy Suomesta 5,5 miljoonaa. Jokainen haluaa mitä haluaa ja saa kiksejä mistä milloinkin. Mitäpä niiden perään huutelemaan, niin kuin Antti Holma tekee.

Linkki:

Tove Janssonin perilliset vaativat korvauksia. Helsingin Sanomat. By Jussi Lehmusvesi 29.03.2017

Moomin of Finland. Miksi Tom of Finlandista tuli koko kansan maskotti, kysyy Antti Holma [eikä vastaa kysymykseen]. Image 4 / 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti