torstai 30. maaliskuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 451. Porvarien varhaiskasvatushuijaus (Soini, Orpo, Sipilä)Ennen kunnallisvaaleja puhuttiin valeuutisista ja niiden tunnistamisesta. Jokin suomalaisessa koulutusjärjestelmässä ja politiikassa on mennyt pahasti pieleen, kun 1970 -luvulta lähtien Keskusta (= Maalaisliitto), Kokoomus ja Perussuomalaiset (= Suomen maaseudun puolue) vaaleista toiseen onnistuvat huijaamaan ihmisiä katteettomilla lupauksillaan.

Ja rahaa syydetään tiukasta budjettikurista ym. huolimatta käsittämättömiä summia täysin tuottamattomaan toimintaan kuten armeijaan. Sieltä valtiovarainministeri Petteri Orpo saisi välittömästi miljardeja varhaiskasvatuksen parantamiseen Suomessa - tai ainakin tehtyjen järjettömien leikkauksien ja laittomuuksien perumiseen.

     *     *      *

Oli pöyristyttävää katsoa niin Orpon kuin Timo Soinin röyhkeää ja ylimielistä esiintymistä kunnallisvaalistudiossa TV1:llä. Sipilää en onneksi edes nähnyt.

Toivottavasti vihdoin kansalaiset huomaavat, ettei näistä miehistä ole kuin kölin jatkeiksi. Valtiolaivan suunnan kääntäminen on muiden tehtävä.

Ihmettelen ennen muuta naisia, miksi he puolueissaan antavat miesten huseerata niin kuin huseeraavat. Mitä iloa kansalaisille on siitä, että naisia on niukka enemmistö, jos tätä valta-asemaa ei käytetä koskaan hyväksi? Tosin olihan Iso-Britannian 1970 -luvun pääministeri Margaret Thatcherkin nainen, vaikka munien puuttumista ei huomannut. Suomessa samanlainen hyväkäs on ollut mm. Elisabeth Rehn, joka ajoi maahan käsittämättömän naisten mahdollisuuden päästä armeijaan, vaikka koko instituutio olisi tullut ajaa alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti