lauantai 8. huhtikuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 457 - Kummat pahempia: terroristit vai terrorismi-tutkijat?Jälleen kerran mieleen nousi spontaani kysymys, kummat loppupeleissä ovat pahempia: terroristit vai terrorismi-tutkijat, kun katsoin Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtajan Mika Aaltolan esiintymistä eilen Ylen iltauutisissa.

Tällaiset pellet pitäisi sulkea tiukasti 4-seinän sisään työhuoneisiinsa ja panna laastaria suun eteen. Heidän puheensa ja ehdotuksensa vain pahentavat äärimmilleen tilannetta.

     *    *    *

Suomessa viranomaisten keinot pientenkin vastoinkäymisten edessä ovat masentavan yksioikoisia ja yksitoikkoisia. Mitä tahansa tapahtuu: lisää poliiseja, armeija paikalle tai supolle lisää valtuuksia.

"Hei, haloo? Onko ketään kotona? Kop, kop!"

Kuka niitä teidän toimia oikein valvoo, jos valtio on poliisivaltio ja kenraaleilla suurin valta sekä tavalliset kansalaiset ovat ohranan kynsissä?

Eikö historia ole opettanut yhtään, kerrassaan yhtään mitään...

     *    *    *

Kysyn vain: kuka ja ketkä päästivät viime vuonna holtittomasti miljoonia maahanmuuttajia Eurooppaan. Missä olivat poliisit, turvallisuuspoliisit ja armeijat silloin? Pelkkä kunnon rajavartiointi itseasiassa olisi riittänyt!! On turha itkeä, kun on tullut jo housuun.

Yksi terrori-isku silloin, toinen tällöin. Sellaiselle ei kukaan enää voi mitään. Tällaisen tosiasian edessä on vain taivuttava, eikä lietsottava vihaa niin kuin eilen televisiossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti