sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 467 - uusi elämä lapselle - NewLife


Vakuutusyhtiöt tarjoavat Terveys- ja Henkivakuutuksia syntymättömälle lapselle ja hänen vanhemmilleen. Vakuutus on tietysti tarpeen ottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Rakenneultrista ja sydänäänten kuunteluista huolimatta lapsella voi olla melkein mitä tahansa sairauksia tai vammoja, ja raskauden aikana voi tapahtua kaikenlaista - niin kuin tietysti sen jälkeenkin.

No, minulla ovat omassa vakuutusyhtiössäni Kotivakuutus, Auto- ja Liikennevakuutus, joten on luonteva liittää jonon jatkoksi niin lapsen Terveysvakuutus kuin vanhempien Henkivakuutuksetkin.

     *     *     *

Asioiminen tällaisissa asioissa on mennyt mielenkiintoiseksi. Enää ei varata vakuutusyhtiöstä aikaa virkailijalle ja käydä silmätysten läpi vakuutustarjotusta. Pyyntö tarjouksesta lähtee yhtiön verkkosivulta ja samaa reittiä tulee itse tarjous sähköpostiin - ja vakuutus otetaan täyttämällä verkkolomake, mikä sisältää niin lapsen kuin äidin terveystiedot.

Parasta tässä vakuutuksessa - tai vakuutuksissa - on että ne ovat ensimmäisen vuoden ajan maksuttomia. Laskennallinen rahallinen hyöty on liki 400 euroa.

      *     *     *

Tietysti on aina  mahdollista ajatella niinkin, että kaikki tällaiset vakuutukset ovat turhia, sillä kaikkea voi sattua jos on sattuakseen, eikä sille voi sitten mitään.

Mitä pienituloisempi perhe on ja mitä epävakaampi heidän elämäntilanteensa on, sitä enemmän - hieman ristiriitaiseltahan tämä kuulostaa - hyötyä tällaisista vakuutuksista heille on. Varakkaaat keskiluokkaiset ja yläluokkaan kuuluvat voivat maksaa kaiken suurista tuloistaan. Köyhällä ei ole varaa kuin vakuutuksiin, jotka nekin syövät muutenkin vähäisiä käyttövaroja.

Linkki:

NewLife. Op-Pohjola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti