torstai 27. huhtikuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 470 - Lahtarien juhlavuoden kruunaa Orpon juhlarahaEi ole sattumaa, että muun muassa tällainen juhlaraha-kohu on syntynyt. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) on taiten ja tarkoituksella antanut rahan päästä rahapajalle ja julkisuuteen - ja asian voi nykyisessä yhteiskunnallisessa tilanteessa tulkita monella tavalla. Asiaa ei muuta miksikään se, että hän pitää rahaa päätöksensä jälkeen muka mauttomana.

Kieroa peliä symboliikalla, mikä saattaa vielä kostautua ylimieliselle porvarihallitukselle. Kenties tällaisten hallitusten aika on tulevaisuudessa ohi, sillä Eurooppa ei kestä äärimmilleen vietyä oikeistopopulismia enää 2020 -luvulla. Orpojen aika on ohi. Lapsista on oikeasti pidettävä huolta, eikä jätettävä savuava ase kädessä kadulle.

Lahtaamista muuten tapahtuu vielä vuoden 2017 Suomessa. Nyt se on vain sivistyneempää ja hienovaraisempaa, vähemmän barbaarista. Köyhät ajetaan kirkon leipäjonoihin, näännytetään nälkään ja pitkäaikaistyöttömyyteen. Se on tämän vuosituhannen taktiikka. Kaiken perussuomalaisen kyttäämisen lisäksi.Linkki:

Some-kohun aiheuttanut teloitusjuhlaraha on ministeri Orpon hyväksymä. By Sammeli Heikkinen. Vihreä Lanka 25.4.2017


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti