perjantai 21. huhtikuuta 2017

TYHJÄ PAPERI KERTOO. Osa 807. Kelpaisiko sinulle Samsung Galaxy S8 - 1 €?Jokainen vähänkin valistunut älypuhelimen käyttäjä tietää, että Samsung Galaxyt eivät ole ihan halpoja. Viikon päästä kauppoihin tuleva Samsungin uusin malli Galaxy S8 / S8+ ei tee tässä suhteessa poikkeusta, sillä sen hinta on yli 800 euroa ja vähittäismaksulla vielä enemmän.

Silti jollain on otsaa uskotella ihmisille, että sellaisen voisi saada vaivaisella 1 eurolla. Uskokaa tai älkää!

Toisaalta. Mitä itse tekisitte? Tarttuisitteko täkyyn ja kokeilisitte, josko tällainen huipputarjous todella voisi pitää paikkaansa. Olisihan se mukava yllätys. Ja joku voittaa aina lotossakin ja mitä kaikkia rahapelejä niitä onkaan olemassa.

Ei tarvitse muuta kuin kertoa mitä mieltä on 1 eurolla saamastaan kännykästä - ja se on siinä. Helppoa ja vaivatonta ja laite saapuu ilman toimituskuluja postiluukusta sisään. Pitäisihän minun kuitenkin jossain vaiheessa ostaa tuo uusi Samsung Galaxy, joten miksi en voisi vain ottaa sitä, mikä on minulle muutenkin tyrkyllä. Eihän tässä voi menettää mitään! Vai voiko sittenkin...

    *     *     *

Kylmä totuus vain on se, että mitään tällaista - tässä maailmassa - ei saa 1 eurolla. Turha luulo. On turha kokeilla onneaan, kun ei ole olemassa mitään mahdollisuutta saada laitetta ilmaiseksi.

Niin, miksiköhän laitetta ei vain anneta täysin ilmaiseksi? Onko sinulle tullut se mieleen, mistä voisi olla kysymys? Voisikohan olla kysymys siitä, että maksaessasi 1 euron verkkopankin kautta samalla huomaamattasi luovutat pankkikortin numeron jollekin epäluotettavalle taholle, joka vaivihkaa tyhjentää koko tilisi?

800 euron kännykän todellinen hinta voikin olla 1 000 euroa tai vielä enemmän. Missä on turvallisuuspalvelu, joka suojelee kansalaisia tällaiselta rikollisuudelta? Siitä ei ole hallitus, supo saati sitten armeija kiinnostunut. Se kun ei uhkaa kansallista turvallisuutta.


Linkki:

Unbox your phone. Galaxy S8 / S8+. Samsung

Samsung Galaxy S8. Elisa

Samsung Galaxy S8 ja S8+ tulee kauppoihin 28. huhtikuuta 2017. Gigantti

Upouusi Samsung Galaxy S8. Shaverback

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti