perjantai 12. toukokuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 474 - Tavallinen torstai-ilta


Eilen oli tavallinen kevään 2017 torstai-ilta. Olin klo 19:ään asti töissä, viimeiset kaksi tuntia keskustelin Verkkostartti -kurssilla pienen asiakasjoukon kanssa yksityisten ja julkisten verkkopalveluiden käytöstä.

Heti seitsemältä sammutin työhuoneesta valot, leimasin itseni ulos - ja hyppäsin Vanajaveden rannalta pyörän selkään - ja ajoin Hätilän K-supermarketin kautta kotiin. Ostin illaksi lasagnea ja äitienpäiväkakun, vaikkei kukaan ollut vielä äitikään.

Söimme lasagnea ja lähdimme melkein heti sen jälkeen ulos. Viileässä, aurinkoisessa kevätsäässä kiersimme Katumajärvenpuiston mustarastaan luritellessa mielikuvituksellisia sointukuvioitaan, mikä välillä nauratti.

Kun tulimme sisään, panin teeveden kiehumaan, avasimme television ja aloimme katsoa illan elokuvaa Yle Teemalta. Oikeastaan enemmän keskustelimme ja teimme kaikkea muuta, mutta kyllä me sitä Joseph L. Mankiewiczin hauskaa kauhuklassikkoakin "Kummitus ja rouva Muir" (1947) katselimme. Niin, ja tietysti joimme teetä ja söimme sitä kakkua.

Sitten alkoi väsyttää - ja se oli menoa sitten se...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti