tiistai 23. toukokuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 480 - 1000 vuoden päästä...


Tuhannen vuoden kuluttua kaikki on toisin. Tai ainakin melkein. Itse toivon että itsekkäistä geeneistä (selfish genes) on päästy eroon ja ihminen on päässyt evoluutiossa vaiheeseen, jossa Adolf Hitler ja C.G.E. Mannerheim ja muut sotahullut on onnistuneesti sijoitettu samaan historian kaatoluokkaan. Ja ennen muuta heidän hulluuteensa aktiivisesti osallistuneet ja sen mahdollistaneet.

     *     *    *

Tuhannen vuoden päästä ihminen asuu Marsissa - tai jotkut ihmiset - mikä on vaikuttanut ihmiseen lajina monella tavalla, ennen muuta hänen fyysisiin ominaisuuksiinsa. Marsissa asuvat ovat luultavasti 2,5 metrin hujopeita, joilla on lautassilmät ja jotka ovat tottuneet liikkumaan tilassa, jonka painovoima on kolmasosa maan painovoimasta.

USA:a ei missään tapauksessa enää ole olemassa ja muutkin valtiot ovat hävinneet omaan mahdottomuutensaja niiden mukana ihmisiä kyykyttäneet koneistot (armeija, byrokratia) ja ideologiset apparaatit (kirkko, koulu).

Viimeistään USA:n ydinhyökkäys 2020 Pohjois-Koreaan ja siinä sivussa Kiinaan pakotti ihmisen tajuamaan, että kaikista - ihan kaikista - sotakoneistoista tulee luopua mahdollisimman pian, mutta kauanhan se kuitenkin kesti.

Linkki:

Tältä ihminen näyttää tuhannen vuoden päästä. By Nanna Vium. Tieteen kuvalehti 20.05.2017

What humans will look like in 1,000 years. YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti