lauantai 10. kesäkuuta 2017

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 484 - tämä lauantaipäivä


Tänään oli täysi työpäivä ja - niin sanotusti - pidin pääkirjastoa pystyssä, sillä olin ainoa työntekijä kirjaston lainausosastolla koko päivänä! Ja väkeä kävi hetkittäin kuin pipoa.

Samaan aikaan Jyväskylässä jatkui perussuomalaisten puoluekokous, joka valitsi puheenjohtajakseen Jussi Halla-ahon, enkä osaa arvostella heidän tekemäänsä valintaa. Hehän ovat perussuomalaisia...

Sen sijaan ihmettelen kokoomuksen Petteri Orpoa ja keskustan Juha Sipilää heidän tökeröistä ja rasistisista kommenteista heti sen jälkeen, kun he saivat tietää, kuka oli valittu heidän hallituskumppaninsa puheenjohtajaksi.

Demokratiassa tällaisia puolueita ei olisi ollenkaan olemassa. Kansa ymmärtäisi pitää tällaiset miehet suljettuna neljän seinän sisälle loppuelämäkseen sen sijaan, että he rötöstelevät ja toimivat systemaattisesti omaa kansaansa vastaan.

Samasta puusta veistettyjä kaikki kolme. Kenties vuonna 4000 Maasta lähtee aluksellaan kuvankaunis Barbarella, joka kuljettaa miehet taivaaseensa, kaukaiselle vankilaplaneetalle alkeellisiin oloihin, missä he voivat vapaasti temmeltää omassa leikkikehässään ja toteuttaa itseään robottirakkaidensa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti