sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 595 - Lokkeja ja melua


Sain olla onneksi sisällä Hämeenlinnan kaupungin pääkirjastossa, kun Wanaja Festivalin toinen päivä alkoi. Melu muka-musiikista sai korvat särkemään. Päivän aloittivat Mikael Gabriel ja Jannika B, sitten pääsin pakoon pois keskustasta.

Aamulla huomasimme, että yksi kirjaston kattoikkunoista oli luultavasti yön aikana auennut. Ja katto oli täynnä lokkien ja tiirojen poikasia emoineen. Joten odotettavissa oli että joku tuosta katraasta tupsahtaisi sisään, jollei ikkunaa saataisi kiinni. Lintujen omaa meluisaa konserttiin ei voinut olla kuulematta avoimesta ikkunasta. Onneksi ongelma poistui pian, kun teknisen viraston päivystävä kävi katolla.

    *     *      *

Wanaja Festival ei juuri näkynyt kirjastolla. Festariväkeä tupsahteli tasaisena virtana yläkertaan, vessaan. Muutamat kävivät katsomassa josko lavat näkyisivät sisälle kirjastoon, sillä oltiin hyvin lähellä esiintyjiä. Muutamat puut kuitenkin estivät näkyvyyden ja pettyneet nuoret naiset joutuivat palaamaan Vanajaveden rantaan.

Edellisen illan jälkeen läheinen Maaherranpuisto oli täynnä roskaa ja pulloja oli rikottu kirjaston ohi kulkevalle Rauhankadulle. Kaupunginarkiston syvennys toimi taas juoppojen kuseskelupaikkana.

Muutoin oli rauhallista.

Askelmittariin kertyi 6 tunnin työpäivän aikana yli 8000 askelta, joten kohtalaisen kiirettä piti.

Linkki:

Ohjelma. Wanaja Festival

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti