sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

- CARPE DIEM - Tartu hetkeen - 596 - Trump Suomessa


STT - Vahvistamattomien tietolähteiden mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on saapunut Suomeen tänä iltana klo 21:00. Välittömästi Helsinki-Vantaan -lentokentällä Trump astui USA:n armeijan helikopteriin, joka kuljetti hänet Hämeenlinnaan. Kuljetus suoritettiin salassa ja kopteri ei ulkoisesti eronnut siviilikoptereista.

Hetki sitten Donald Trump laskeutui turvallisesti Hotelli Aulangon katolle, mistä hän siirtyy jonkin ajan kuluttua vaimonsa Melanien kanssa hotellin kylpylätiloihin - ja saunaan. Paikalla on mm. USA:n suurlähettiläs ja joukko Valkoisen talon virkamiehiä. Trumpin ja  Putinin tapaamista on tarkoitus valmistella saunatiloissa perisuomalaiseen tyyliin.

Suomen poliisi ja armeija olivat täysin valmistautumattomia tilanteeseen, ja Trumpilla onkin omat erikoisjoukot mukanaan. Noin sata miestä on eri puolilla hotellia ja sen ympäristöä takaamassa, että yön ja huomenaamun aikana ei tapahdu mitään yllättävää.

Trumpin mukanaan tuomalla USA:n armeijan erikoisyksiköllä on mm. kannettava ohjus- ja ohjustorjuntajärjestelmä, jota ohjataan satelliittivälitteisesti. Tarpeen tullen se tekee iskun tai puolustustoimenpiteen havaitsemaansa uhkaavaan kohteeseen.

Kriittisimpään mahdolliseen tilanteeseen on varauduttu tuomalla mukana myös protetanttinen presbyteeripappi, joka tekee sen mikä on vielä tehtävissä, kun mitään ei ole enää tehtävissä.

Linkki:

Tuntematon tietolähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti