torstai 12. marraskuuta 2020

RUNO ON VAPAA 2 / 2020 - Huolestuttavat COVID19 - rokotteet

Levitykseen ja myyntiin vuonna 2021 tulevat koronarokotteet voivat entisestään pahentaa koronatilannetta, ei ratkaista ongelmaa. Jo nyt ongelmallisimpia tapauksia ovat ne, jotka tietämättään levittävät virusta laajalle ympäristöönsä. Jatkossa kenties kaikki rokotteen saaneet ovat tietämättään potentiaalisia viruksen levittäjiä. Se ei ole ollenkaan hyvä asia. Tartunnan saaneiden ja kuolleidne määrä saattaa ensi vuoden lopulla olla ihan toista luokkaa kuin mitä se on ollut kuluvana vuonna 2020.

Lopulta epidemia ehkä taittuu, kun lähes kaikki ovat rokotettu, mutta rokote ei tietysti anna pysyvää suojaa. Ollaan loputtomassa kierteessä, eikä siitä ole näkyvissä ulospääsyä. 

Vasta sitten kun on kehitetty perinteinen rokote, joka estää myös viruksen leviämisen muihin, ollaan otettu askel eteenpäin COVID 19-ongelman ratkaisemisessa. Nyt ollaan mahdollisesti jopa kansanmurhan tiellä, jos esimerkiksi etniset vähemmistöt jäävät vuosikausiksi kokonaan rokottamatta - ja rokotteen saa vain valkoinen anglo-amerikkalainen, keskiluokkainen enemmistö kuten USA:ssa John Bidenin kannattajat ja häntä äänestäneet.

Linkit:

Suomalaisasiantuntija: Ylistetty koronarokote suojaa vain sen saajaa – ei estä tartuntoja. ”Kyse on vielä vain oireiden estämisestä.” By Arttu Mäkelä. Ilta-Sanomat 12.11.2020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti